Petit Bonheur Achter de Molens 2 Maastricht +31433215109info@petitbonheur.nl

SAUMON&FROMAGE DE CHÈVRE
Burned salmon – goatcheese cream
Gebrande zalm – geitenkaascrème

MAQUEREAU&CREVETTES GRISES
Mackerel -grey shrimps avocado
Makreel -Hollandse garnaaltjes avocado

HOMARD (1/2)
Lobster
Kreeft

SPAGHETTI VONGOLE
Spaghetti clams
Spaghetti venusschelpen

ESCARGOTS (6/12)
Roman snails, herb butter
Wijngaardslakken, kruidenboter

CARPACCIO DE BŒUF
Carpaccio of beef truffle mayonaise Parmesan cheese
Carpaccio van ossenhaas truffelmayonaise Parmezaanse kaas

GAZPACHO
Cold tomato-vegetable soup Parma ham
Koude tomaten- groentesoep Parma ham

RAVIOLI JOUE DE VEAU
Ravioli escalop sages
Ravioli kalfswang salie

STEAK TARTARE
Raw steak tartare
Rauwe steak tartaar

RISOTTO
Risotto truffle mushrooms zucchini
Risotto truffel champignons courgette

CROQUETTES MOZZARELLA
Croquettes mozzarella tomato salsa
Mozzarellakroketten tomatensalsa

AIGLEFIN
Haddock safron sauce
Schelvis safraansaus


THON GRILLÉ
Grilled tuna tomato salsa
Gegrilde tonijn tomatensalsa

HOMARD ( +/- 450-500 gr.)
Grilled lobster garlic butter
Gegrilde hele kreeft knoflookboter

STEAK TARTARE
Raw steak tartare
Rauwe steak tartaar

SALTIMBOCCA
Fillet of veal Parma ham sages
Kalfsfilet Parmaham salie

CONFIT DE CANARD
Duck leg confit mushrooms
Geconfijte eendenbout paddestoelen

GNOCCI
Gnocci aubergine spinach cherry tomato
Gnocci aubergine spinazie cherry tomaatjes

TARTE AU CITRON/MERENGUE
Lemon merengue pie
Limoen meringue taartje

LES PROFITEROLES
Profiteroles chocolate sauce vanilla ice-cream whipped cream
Soesjes chocoladesaus vanille ijs slagroom

COUPE D’ÉTÉ
Sorbet red fruit
Sorbet ijs rood fruit

SEMIFREDDO
Semifreddo of the week
Semifreddo van de week

Bent u ergens allergisch voor?
Geef het van te voren door aan onze medewerkers
zodat wij samen met onze allergenenkaart
zorgvuldig om kunnen gaan met uw allergie.

MENU PETIT BONHEUR

SAUMON&FROMAGE DE CHÈVRE
Burned salmon goatcheese cream
Gebrande zalm geitenkaascrème
OU
CARPACCIO DE BŒUF
Carpaccio of beef truffle mayonnaise Parmesan cheese
Carpaccio van ossenhaas truffelmayonaise Parmezaanse kaas
OU
CROQUETTES MOZZARELLA
Croquettes mozzarella tomato salsa
Mozzarellakroketten tomatensalsa

BAR
Sea bass bois baudran sauce couscous
Zeebaars bois baudran saus couscous
OU
RAVIOLI VEAU
Ravioli escalop sages
Ravioli kalfswang salie

AIGLEFIN
Haddock safron sauce
Schelvis safraansaus
OU
COQ AU VIN
Chicken red wine sauce
Kip rode wijn saus
OU
BLACK ANGUS
Black angus steak Café de Paris sauce
Black angus steak Café de Paris saus

DESSERT MAISON
Dessert of the house
Dessert van het huis
OU

PLATEAU DE FROMAGE 4* (SUPPL. €2,75)
Cheese
Kaas

Drie gangen voor-hoofd-nagerecht €33,50
Drie gangen tussen-hoofd-nagerecht €35,50
Vier gangen voor-tussen-hoofd- dessert €42,50

Apart dineren
onze “salle à manger” is ideaal om met een gezelschap van 15 t/m 40 personen apart te dineren in een unieke ambiance.

U kunt bij ons terecht met groepen t/m 135 personen om op een unieke locatie een van geheel verzorgd diner genieten

Lunch

Wij verzorgen vanaf 20 personen een lunch of high- tea

Recepties

Graag informeren wij u over de mogelijkheden van een receptie arrangement.

© Petit Bonheur | Disclaimer
Menu