Petit Bonheur Achter de Molens 2 Maastricht +31433215109info@petitbonheur.nl

A la carte

 

LES ENTRÉES: 


 

SALADE SCAMPI € 14,50
Salad, grilled scampi, avocado, sweet and sour cucumber, tomato-pepper dressing
Salade, gegrilde scampi, avocado, zoetzure komkommer, tomaten-peper dressing

SALADE CAPRESE € 12,75
Tomato, mozzarella, basil
Tomaat, mozzarella, basilicum

VITELLO TONNATO € 13,75
Veal, tuna cream, pine nuts, rocket salad
Dun gesneden kalfsvlees, tonijncrème, pijnboompitten, rucola

HOMARD, BEURRE D’AIL (½) € 17,75
Grilled lobster (½), garlic butter
Gegrilde halve kreeft, knoflookboter

CROQUETTES DE CREVETTES € 14,50
Homemade shrimp croquettes
Huisgemaakte garnalenkroketten

 

LES CLASSIQUES:

 

CARPACCIO DE BŒUF € 12,75
Carpaccio of beef, rocket salad, truffle mayonnaise, Parmesan cheese
Carpaccio van ossenhaas, rucola, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas


ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE (6/12) € 12,75/21,50
Roman snails, herb butter
Gegratineerd wijngaardslakken, kruidenboter

 

LES ENTRÉES CHAUDES
:

 

SPAGHETTI VONGOLE € 14,50
Spaghetti, clams, white wine, tomato, chili, garlic, parsley
Spaghetti, venusschelpen, witte wijn, tomaat, pepers, knoflook, peterselie

RAVIOLI DU JOUR € 14,50
Ravioli of the day
Ravioli van de dag

SOPA DE PESCADO € 7,75
Spanish fish soup
Spaanse vissoep

 

LES PLATS:

 

MERLU, SAUCE LENTILLES ET ANETH € 22,50
Hake, lentils- dill sauce
Heek, linzen- dillesaus


THON GRILLÉ, SALSA TOMATES € 25,50
Grilled tuna, tomato salsa
Gegrilde tonijn, tomatensalsa

POUSSIN, PROVENÇALE € 22,50
Spring chicken, Provence style
Piepkuiken, Provençaal

FILET DE CANARD, SAUCE PORTO ROUGE, PRUNES € 23,50
Duck breast, Port sauce, prunes
Eendenborstfilet, Portsaus, pruimen

LASAGNE CON VERDURE ALLA GRIGLIA € 19,75
Lasagne, grilled vegetables, tomato sauce
Lasagne, gegrilde groente, tomatensaus

 

LES CLASSIQUES: 


 

HOMARD GRILLÉ, BEURRE D’AIL ( +/- 450-500 gr.) € 34,50
Grilled lobster, garlic butter
Gegrilde hele kreeft, knoflookboter

TOURNEDOS DE BŒUF, SAUCE TRUFFE MARSALA € 27,50
Beef Tenderloin, Marsala Truffle Sauce
Tournedos, Marsala truffelsaus

 

Bent u ergens allergisch voor?
Geef het van te voren door aan onze medewerkers zodat wij samen met onze allergenenkaart zorgvuldig om kunnen gaan met uw allergie.

Apart dineren
onze “sale à manger” is ideaal om met een gezelschap van 15 t/m 40 personen apart te dineren in een unieke ambiance.

U kunt bij ons terecht met groepen t/m 135 personen om op een unieke locatie een van geheel verzorgd diner genieten

Lunch

Wij verzorgen vanaf 20 personen een lunch of high- tea

Recepties

Graag informeren wij u over de mogelijkheden van een receptie arrangement.

© Petit Bonheur | Disclaimer
Menu