Petit Bonheur Achter de Molens 2 Maastricht +31433215109info@petitbonheur.nl

A la carte

ENTRÉES

SURPRISE DE LA MER
Surprise of seafood
Verrassing van de zee €13,75

ASSIETTE DE GIBIER
A variety of wild game meats in combination with onion confit
Een assortiment van wild met gekonfijte uien €14,75

PIGEONNEAU
Pigeon with fig, nuts and pancetta
Duif met vijgen, noten en pancetta €13,75

DUO COQUILLES SAINT JAQUES ET LARDA A LA CHOUCROUTE
Duo of scallops and pork belly with Parmasan foam 
Duo van sint Jacobsschelpen en buikspek met schuim van Parmazaanse kaas €14,75

ROULEAU

DE SAUMON ET FROMAGE DE CHÈVRE €13,75
A salmon roll filled with goat cheese and cherry tomatoes
Rolletje van zalm en geitenkaas met Cherrytomaatjes

CLASSIQUES 

CARPACCIO DE BŒUF
Carpaccio of beef, rocket salad, truffle mayonnaise, Parmesan cheese 
Carpaccio van ossenhaas, rucola, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas € 13,75



ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE (6/12)
Roman snails with herb butter (6/12) 
Wijngaardslakken gegratineerd met kruidenboter (6/12) € 12,75/21,50

ENTRÉES CHAUDES
SPAGHETTI AUX CHAMPIGNONS ET BEURRE DE TRUFFES
Spaghetti with mushrooms and truffle butter
Spaghetti met bospaddenstoelen en truffelboter €14,75

CROQUETTES DE CONFIT DE CANARD
Homemade Croquets of duck confit
Huis gemaakte kroketten van gekonfijte eend €14,75

SOUPE DE COURGE
Pumpkin soup with oxtail and fried basil
pompoensoep met ossenstaart en gefrituurde basilicum €7,50

PLATS

FILET DE GRONDIN €22,75
Fillet of gurnard with lemon butter sauce and rosemary
Rode poon met citroen-botersaus en rozemarijn

GAMBA’S AU RISOTTO MILANESE
Tiger prawns with Milanese risotto and herb oil
Tijger garnalen met risotto Milanese en groene kruidenolie €22,75

ROULEAU DE MARCASSIN
Roll of wild boar filled with cranberries
Rollade van wild zwijn gevuld met cranberries €23,50

FILET DE CANETTE
Duck fillet with port sauce and Liege syrup
Eendenborstfilet met Portsaus en Luikse stroop

TRIANGOLOTTI AVEC FROMAGE BLEU €19,95
Triangolotti filled with blue cheese in combination with asparagus,
mushrooms, truffle cream and parmesan cheese
Triangolotti gevuld met blauwe kaas, groene asperge, bospaddestoelen met
truffelroom en Parmezaanse kaas

CLASSIQUES
SOLE MEUNIÈRE 
Fried sole with a lemon butter sauce with white wine 
Gebakken zeetong, afgeblust met citroen en witte wijn dagprijs

TOURNEDOS ”TAGLIATA STYLE”
Fillet of beef, rocket salad, Parmesan cheese,aceto balsamico 
Tournedos, rucola, Parmezaanse kaas, aceto balsamico €27,50

RABLE DE LIÈVRE 
Fillet of hare with figs and wild game gravy
 Hazenrugfilet met vijgen en wildjus €24,50

Bent u ergens allergisch voor?
Geef het van te voren door aan onze medewerkers zodat wij samen met onze allergenenkaart zorgvuldig om kunnen gaan met uw allergie.

Apart dineren
onze “sale à manger” is ideaal om met een gezelschap van 15 t/m 40 personen apart te dineren in een unieke ambiance.

U kunt bij ons terecht met groepen t/m 135 personen om op een unieke locatie een van geheel verzorgd diner genieten

Lunch

Wij verzorgen vanaf 20 personen een lunch of high- tea

Recepties

Graag informeren wij u over de mogelijkheden van een receptie arrangement.

© Petit Bonheur | Disclaimer
Menu