Petit Bonheur Achter de Molens 2 Maastricht +31433215109info@petitbonheur.nl

Menu Petit bonheur

VOORGERECHTEN:

SAUMON MARINÉ, VINAGRETTE AU CURRY
Marinated salmon with curry vinaigrette
Gemarineerde zalm met een Kerrie vinaigrette
Of
CARPACCIO DE BOEUF
Carpaccio of beef with rocket salad, truffle mayonnaise and Parmesan cheese
Carpaccio van ossenhaas met rucola,truffel-mayonaise en Parmezaanse kaas
Of
SALADE DE ROQUETTE, FROMAGE DE CHÈVRE
Rocket-salad with goat-cheese
Rucolasalade met geitenkaas

*****

RAVIOLI DE LA SEMAINE
Ravioli of the week
Ravioli van de week
Of
SCAMPI, SPAGHETTI DE COURGETTE , SAUCE SAFRAN
Scampi with zucchini spaghetti and saffron sauce
Scampi met courgette spaghetti en safraansaus

*****

CAPTURE DE LA SEMAINE
Catch of the day
Vangst van de week
Of
FILET DE POULET LIMBOURGEOIS, CHAMPIGNON, SAUCE LÉGÉRE Á L’ESTRAGON
Fillet of limburger chicken filled with mushrooms and a light tarragon sauce
Limburgse hoenderfilet gevuld met grotchampignon, met een lichte dragonjus
Of
STEAK D’AGNEAU, SAUCE BEURRE DE THYM
Steak of lamb with thyme butter sauce
Lamsbiefstuk met tijm-botersaus

*****

DESSERT MAISON
Dessert of the house
Dessert van het huis
Of
PLATEAU DE FROMAGE (SUPPL €2,50)
Cheese
Kaasplateau
Drie gangen voor-hoofd-nagerecht €32,50
Drie gangen tussen-hoofd-nagerecht €33,50
Vier gangen voor-tussen-hoofd- dessert €39,50

Apart dineren
onze “sale à manger” is ideaal om met een gezelschap van 15 t/m 40 personen apart te dineren in een unieke ambiance.

U kunt bij ons terecht met groepen t/m 135 personen om op een unieke locatie een van geheel verzorgd diner genieten

Lunch

Wij verzorgen vanaf 20 personen een lunch of high- tea

Recepties

Graag informeren wij u over de mogelijkheden van een receptie arrangement.

© Petit Bonheur | Disclaimer
Menu