Petit Bonheur Achter de Molens 2 Maastricht +31433215109info@petitbonheur.nl

Geluksmenu

Geluksmenu serveren wij uitsluitend op zondagen (ook met Pasen en Pinksteren)

CARPACCIO D’ESPADON
• carpaccio of swordfish • tomato gel • gardencress
• carpaccio van zwaardvis • tomaten-gel • tuinkers

.
Of
CARPACCIO DE BŒUF
• carpaccio of beef • rocket salad • truffle mayonnaise •Parmesan cheese
• carpaccio ossenhaas • rucola • truffelmayonaise • Parmezaanse kaas

.
Of
FROMAGE DE CHÈVRE
•goats cheese with almonds • fig • red beets
•geitenkaas met amandel • vijg • rode biet

*****
RAVIOLI 
• ravioli of the week
• ravioli van de week
Of
CABILLAUD
• cod • spinach • pancetta
• kabeljauw • spinazie • pancetta

*****
DAURADE
• seabream • ratatouille • Provencal sauce
• dorade • ratatouille • Provençaalse saus

.
Of
FILET DE CANETTE
• duck breast • Calvados sauce • muscat grapes
• eendenborstfilet • Calvados saus • muskaatdruiven
Of
STEAK D’AGNEAU (SUPPL. €2,50)
• steak of lamb • thyme butter sauce
• lamsbiefstuk • tijm-botersaus

*****

DESSERT MAISON
• dessert of the house
• dessert van het huis
 Of
PLATEAU DE FROMAGE 4* (SUPPL. €2,75)
• cheese
• kaas

.
Drie gangen voor-hoofd-nagerecht €28,50
Drie gangen tussen-hoofd-nagerecht €29,50
Vier gangen voor-tussen-hoofd- dessert €32,50
Supplement frites € 2,50

Geluksmenu serveren wij uitsluitend op zondagen (ook met Pasen en Pinksteren)

Apart dineren
onze “salle à manger” is ideaal om met een gezelschap van 15 t/m 40 personen apart te dineren in een unieke ambiance.

U kunt bij ons terecht met groepen t/m 135 personen om op een unieke locatie een van geheel verzorgd diner genieten

Lunch

Wij verzorgen vanaf 20 personen een lunch of high- tea

Recepties

Graag informeren wij u over de mogelijkheden van een receptie arrangement.

© Petit Bonheur | Disclaimer
Menu