Petit Bonheur Achter de Molens 2 Maastricht +31433215109info@petitbonheur.nl

LES ENTRÉES
CEVICHE € 13,75
Ceviche from various fish with tomato and avocado 
Ceviche van diverse vis met tomaat en avocado

SALADE CAPRESE € 12,75
Tomato, mozzarella and basil
Tomaat, mozzarella en basilicum

VITELLO TONNATO € 13,75
Veal with a tuna cream, pine nuts and rocket salad
Dun gesneden kalfsvlees met een tonijncrème, pijnboompitten en rucola

HOMARD (½) € 17,75
Grilled lobster (½) with garlic butter
Een halve kreeft, gegrild met knoflookboter

CROQUETTES DE CREVETTES € 14,50
Home made croquets with shrimps
Huisgemaakte garnalenkroketten


LES CLASSIQUES
CARPACCIO DE BŒUF €13,75
Carpaccio of beef with rocket salad, truffle mayonnaise and parmesan cheese 
Carpaccio van ossenhaas met rucola, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
ESGARGOTS À LA BOURGUIGNONNE (6/12) € 12,75/21,50
Roman snails au gratin with a herb butter 
Wijngaardslakken gegratineerd met kruidenboter

LES ENTRÉES CHAUDES
SPAGHETTI VONGOLE € 14,50
Spaghetti with clams, white wine, tomato, chili, garlic and parsley
Spaghetti met venusschelpen, witte wijn, tomaat, pepers, knoflook en peterselie
RAVIOLI FARCIS AU FOIE GRAS DE CANARD €14,50
Ravioli filled with duck liver, duck ragout, Parmesan cheese
Ravioli gevuld met eendenlever, ragout van eend, Parmezaanse kaas

GAZPACHO € 7,75
Cold Spanish tomato soup
Koude Spaanse tomaten- groentesoep
LES PLATS

CAPTURE DE LA JOURNÉE €22,50
Catch of the day
Vangst van de dag 

THON GRILLÉ € 25,50
Grilled tuna with lemon pesto
Gegrilde tonijn, citroenpesto

BOUILLABAISSE € 23,50
The famous French fish soup
De bekende Franse vissoep

CONFIT DE CANARD €22,50
Duck leg confit with mushrooms 
Geconfijte eendenbout met paddestoelen
ENTRECÔTE DE VEAU € 26,50
Veal sirloinsteak with Béarnaise sauce
Kalfsentrecôte met Béarnaise saus

LES CLASSIQUES

HOMARD GRILLÉ ( +/- 450-500gr.) € 34,50
Grilled lobster with garlic butter
Een hele kreeft, gegrild met knoflookboter

TOURNEDOS DE BŒUF €27,50
Fillet of beef with Porto sauce and lardo di Colonnata
Tournedos van runderhaas met Portsaus en lardo di Colonnata

Bent u ergens allergisch voor?
Geef het van te voren door aan onze medewerkers zodat wij samen met onze allergenenkaart zorgvuldig om kunnen gaan met uw allergie.

Apart dineren
onze “sale à manger” is ideaal om met een gezelschap van 15 t/m 40 personen apart te dineren in een unieke ambiance.

U kunt bij ons terecht met groepen t/m 135 personen om op een unieke locatie een van geheel verzorgd diner genieten

Lunch

Wij verzorgen vanaf 20 personen een lunch of high- tea

Recepties

Graag informeren wij u over de mogelijkheden van een receptie arrangement.

© Petit Bonheur | Disclaimer
Menu