Petit Bonheur Achter de Molens 2 Maastricht +31433215109info@petitbonheur.nl

Uitsluitend op zondag serveren wij het  

 MERCi-MENU 2017

U kunt dit menu zelf samen stellen;

€25,50 Voorgerecht – Hoofdgerecht – Nagerecht

€28,50 Voorgerecht – Tussengerecht – Hoofdgerecht –  Nagerecht

Voorgerechten :

CARPACCIO DE BOEUF
Carpaccio of beef with rocket salad, truffle mayonnaise and Parmesan cheese
Carpaccio van ossenhaas met rucola,truffel-mayonaise en Parmezaanse kaas
Of
SALADE DE ROQUETTE, FROMAGE DE CHÈVRE
Rocket-salad with goat-cheese
Rucolasalade met geitenkaas

Tussengerechten:

RAVIOLI DE LA SEMAINE
Ravioli of the week
Ravioli van de week
Of
 SCAMPI, SPAGHETTI DE COURGETTE , SAUCE SAFRAN
Scampi with zucchini spaghetti and saffron sauce
Scampi met courgette spaghetti en safraansaus

Hoofdgerechten:

CAPTURE DE LA SEMAINE
Catch of the day
Vangst van de week
Of
FILET DE POULET LIMBOURGEOIS, CHAMPIGNON, SAUCE LÉGÉRE Á L’ESTRAGON
Fillet of limburger chicken filled with mushrooms and a light tarragon sauce
Limburgse hoenderfilet gevuld met grotchampignon, met een lichte dragonjus
Of
STEAK D’AGNEAU, SAUCE BEURRE DE THYM
Steak of lamb with thyme butter sauce
Lamsbiefstuk met tijm-botersaus (SUPPL €2,50)

Dessert:

DESSERT MAISON
Dessert of the house
Dessert van het huis
Of 
PLATEAU DE FROMAGE (SUPPL €2,50)
Cheese
Kaasplateau

 

Apart dineren
onze “sale à manger” is ideaal om met een gezelschap van 15 t/m 40 personen apart te dineren in een unieke ambiance.

U kunt bij ons terecht met groepen t/m 135 personen om op een unieke locatie een van geheel verzorgd diner genieten

Lunch

Wij verzorgen vanaf 20 personen een lunch of high- tea

Recepties

Graag informeren wij u over de mogelijkheden van een receptie arrangement.

© Petit Bonheur | Disclaimer
Menu